Ombre & Neon trepalnice

Predstavljamo vam našo najnovejšo linijo trepalnic, ki vašim strankam omogoča popolnoma nov način izražanja. Vključuje dva izjemna tipa trepalnic: neonske in dvobarvne ombre trepalnice.

Neon trepalnice

Neonske trepalnice so zabaven in enostaven način za izraz skozi trepalnice na drugačen način! Ne glede na to, ali gre za komplet trepalnic v neon roza barvi ali nekaj neonsko rumenih trepalnic za popestritev videza mokrih trepalnic, zagotovo boste našli barvo, ki bo uresničila sanje vaše stranke. Neonske trepalnice so tudi odlična izbira za fantazijske sete trepalnic med tekmovanji v podaljševanju trepalnic.

Dvobarvne ombre trepalnice

Predstavljamo najnovejši dodatek v naši široki ponudbi trepalnic: dvobarvne ombre trepalnice! Te trepalnice imajo intenzivno črno bazo, ki dodaja gostoto in temnost, z gladkim prehodom v modro, roza ali vijolično konico za dodatno barvno popestritev. Ne glede na to, ali želite subtilen pridih barve ali drznejši videz, so naši ombre podaljški trepalnic prava rešitev. Popolne so tako za vsakodnevno nošenje kot za posebne priložnosti, saj omogočajo izražanje edinstvenega sloga vaših strank z zaupanjem.

Z našimi neonskimi in ombre trepalnicami bodo vaše stranke vedno izstopale in sijale z zaupanjem.

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.