Kana za obrvi

Vas prevelik izbor barvnih odtenkov kane odvrača od nakupa? Ali vas strah pred (pre) toplimi in oranžnimi odtenki kane odvrača od tega, da bi v vašem salonu lahko ponudile najboljšo možno storitev za vaše stranke?

V naši ponudbi boste našli dve svetovno znani znamki za barvanje obrvi s kano.

V čem se razlikujeta?

Glavna razlika med obema proizvajalcema je v tem, da se So Henna nanaša samo v enem sloju, medtem ko se Brow Xenna nanaša v več slojih.

Naravna kana za obrvi So Henna iz Velike Britanije je revolucionaren produkt, ki prihaja v 7 barvnih odtenkih, z bogatimi rjavimi podtoni v barvi kave. Obstojnost kane bo vas in vaše stranke navdušila. Naravni “ashy” zaključek poskrbi, da obrvi NISO oranžne barve!

Naravna kana za obrvi Brow Xenna iz Rusije je eden izmed najbolje prodajanih izdelkov za barvanje obrvi s kano. Ne samo, da poudari barvo in volumen vaših obrvi, temveč tudi krepi oslabljene in poškodovane dlačice. Zagotavlja optimalno barvanje obrvi in ​​kože z mehkim trajnim učinkom ličenja – brez “rdečkastega” efekta po koncu tretmaja. Naravne sestavine z vsakim ponovnim nanosom krepijo dlačice in pomagajo pri obnavljanju naravne oblike obrvi. Skrbno izbrane sestavine omogočajo, da kana na dlačicah obstoji tudi do 6 tednov.

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.