Začetni paket za laminacijo obrvi InLei® Brow Bomber Kit

230.75 

Na zalogi

  
Dodaj na seznam želja
Osebni prevzem je možen na Goriški cesti 46b v Velenju od pon. do pet. med 8.00 in 16.00 uro.
Paket za prevzem pripravimo običajno v roku 1 ure po oddaji naročila.

Začetni paket za laminacijo obrvi InLei® Brow Bomber Kit

Opis

InLei® Brow Bomber je revolucija na področju laminacije obrvi.

 • 100% izdelano v Italiji
 • Posebna formulacija za obrvi
 • Vsebuje sestavine za zaščito kože
 • Vsebina: zadostuje za izvedbo do 40 tretmajev

Navodila za uporabo

 1. PRIPRAVITE obrvi za tretma z nežnim pilingom za obrvi InLei® Soft Peeling.
 2. OČISTITE obrvi in celotno območje okoli z InLei® Mousse šamponom za čiščenje.
 3. PRIPRAVITE obrvi na tretma z pripomočkom za predpripravo InLei® Saline.
 4. NANESITE zaščitno kremo za predel okoli obrvi InLei® Lady Shield.
 5. NANESITE PRVI LOSJON InLei® Brow Lift 1 enakomerno s pomočjo čopiča InLei® Rembrandt. Pustite delovati od 6 do 12 minut, odvisno od strukture in debeline dlačic. Ko čas mine, odstranite izdelek.
 6. OBLIKUJTE nežno obliko obrvi z vodotopnim lepilom InLei® Mister Fix in pomočjo krtačke InLei® B-krtačka.
 7. NANESITE DRUGI LOSJON InLei® Brow Lock 2 enakomerno s pomočjo čopiča InLei® Rembrandt. Pustite delovati od 5 do 8 minut, odvisno od strukture in debeline dlačic. Ko čas mine, odstranite izdelek z navlaženo bombažno krpico.
 8. PRIPRAVITE BARVO InLei® z mešanjem želene barve z razvijalcem InLei® Developer v razmerju 1:1. Barvo natančno nanesite s pomočjo čopiča InLei® Rembrandt. Pustite delovati od 6 do 12 minut, odvisno od tipa in debeline dlačic. Ko čas mine, odstranite barvo z navlaženo bombažno krpico.
 9. NANESITE HRANILNO MASLO InLei® Brow Bomber 3, razporedite izdelek s pomočjo čopiča InLei® Rembrandt. Pustite delovati 5 minut. Po potrebi potapkajte z robčkom, da odstranite presežek. Ne zahteva izpiranja.

Nasveti

Za doseganje popolnega rezultata priporočamo, da po fazi barvanja oblikujete obrvi z odstranjevanjem odvečnih dlačic z voskom InLei® Wax. Gre za profesionalni vosek, zasnovan za enostavno in natančno obdelavo občutljivih območij obraza brez draženja.

Vsebina paketa

Paket vsebuje celotno linijo losjonov in dodatke, potrebne za izvedbo tretmaja laminacije obrvi po protokolu InLei® Brow Bomber:

Tretma je sestavljen iz treh losjonov, ki sodelujejo na koordiniran in učinkovit način. Lepilo InLei® Mister Fix je bilo razvito posebej za laminacijo obrvi. Njegova vodotopna in fleksibilna formulacija omogoča postavljanje dlačic v želeno smer, kar omogoča losjonom, da prodrejo v dlačico brez ovir. Prvi losjon, InLei® Brow Lift 1, vsebuje 99% čisti glicerin, ki ustvarja zaščitni sloj za kožo. Drugi losjon, InLei® Brow Lock 2, na osnovi vodikovega peroksida brez natrijevega bromata, utrdi dlačice in pripravi dlačico za pravilno absorpcijo barve. Zadnji korak, losjon InLei® Brow Bomber 3, je hranilno maslo z anhidro formulacijo. To pomeni, da je 15ml steklenička sestavljena iz 100% hranilnih snovi, namenjenih popolni prenovi naravnih dlačic obrvi. Korak za korakom se dlačice modelirajo, poravnavajo preveč ukrivljene in disciplinirajo preveč skodrane in neurejene dlake.

Samo za poklicno uporabo

Deli s prijatelji
Šifra: ILBBPAKET

Mnenja

Ta izdelek še nima nobene ocene.

Dodaj mnenje
Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni. Prijavi se
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
 • V košarici ni izdelkov.