Papirnate vrečke za sterilizacijo

Od 12.95 

  
Dodaj na seznam želja
Osebni prevzem je možen na Goriški cesti 46b v Velenju od pon. do pet. med 8.00 in 16.00 uro.
Paket za prevzem pripravimo običajno v roku 1 ure po oddaji naročila.

Papirnate vrečke za sterilizacijo (100 kom)

Naše vrečke za sterilizacijo z barvnimi indikatorji so izdelane iz sulfatne celuloze, kar zagotavlja trajno in zanesljivo rešitev za sterilizacijo instrumentov. Z gostoto 70 g/m2 te vrečke nudijo optimalno zaščito, hkrati pa prepuščajo molekule zraka, ki učinkovito filtrirajo bakterije in druge mikroorganizme.

Ključna lastnost naših vrečk je nanos barvnih indikatorjev na embalažo. Ti indikatorji igrajo ključno vlogo pri razlikovanju steriliziranih instrumentov od nesteriliziranih, saj so izpostavljeni vidni spremembi barve. Ko sterilizator deluje pravilno, zunanji indikatorji preidejo iz določene barve, kot je bež, v živo vijolično, v skladu z uveljavljenimi standardi.

Da bi zagotovili lažji vizualni pregled, so indikatorji strateško nameščeni na dostopnih mestih vrečke. Ko je cikel sterilizacije zaključen, se oznaka indikatorja vsakega indikatorja primerja z barvo referenčnega standarda. Če indikator prikazuje negativen kontrolni rezultat, to pomeni, da se vsi instrumenti, obdelani v tem ciklu, štejejo za nesterilne.

Ponosni smo na izjemne lastnosti naših vrečk, ki vključujejo odpornost proti vlagi, kar zagotavlja, da ostanejo nepredušne in nespremenjene, ko so izpostavljene pari ali vlažnemu okolju. Kakovost in celovitost materiala se ohranita tudi pri visokih temperaturah, kar zagotavlja trdnost in tesnost v celotnem procesu sterilizacije.

Skladnost z zahtevami CE je za nas izjemnega pomena, saj zagotavljamo, da naše vrečke izpolnjujejo potrebne standarde kakovosti in predpise. Poleg tega so te vrečke zasnovane tako, da so okolju prijazne, saj se material hitro razgradi, kar omogoča enostavno in varno odstranjevanje.

Uporaba: Vrečke za sterilizacijo se široko uporabljajo v zdravstvenih ustanovah, kozmetologiji in kozmetičnih salonih, posebej za zračno sterilizacijo manikure, medicinskih instrumentov v omarah za suho toploto, avtoklavih in drugih napravah.

Postopek sterilizacije poteka v treh fazah: ročno ali avtomatsko čiščenje instrumentov, dezinfekcija instrumentov s posebnimi raztopinami in na koncu sterilizacija suhih instrumentov v sušilniku. Naše papirnate vrečke se uporabljajo v tretji fazi tega procesa.

Lastnosti:

Barva: Bela

Velikost: 100×200 mm ali 100x250mm

Pakiranje: 100 vrečk

Deli s prijatelji
Šifra: 2454543534534

Mnenja

Ta izdelek še nima nobene ocene.

Dodaj mnenje
Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni. Prijavi se
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.