London Lash Camellia Easy Fanning Volumen trepalnice 0.07 – Even top line

Od 17.00 

  
Dodaj na seznam želja
Osebni prevzem je možen na Goriški cesti 46b v Velenju od pon. do pet. med 8.00 in 16.00 uro.
Paket za prevzem pripravimo običajno v roku 1 ure po oddaji naročila.

London Lash Camellia Easy Fanning Volumen trepalnice 0.07 – Even top line

Opis Izdelka

Naše popolnoma nove Camellia trepalnice za enostavno kreiranje čopkov imajo pol-mat zaključek in vsebujejo dve plasti trepalnic (enakih dolžin!) na vsakem trakcu. To vam omogoča ustvarjanje čudovitih gostih volumenskih trepalnic v trenutku, ko jih poberete s trakca!

Kako delujejo?

Trepalnice za enostavno kreiranje čopkov imajo na vsakem traku dve plasti trepalnic, kar pomeni, da se ob prijemu s pinceto odprejo v čudovite čopke! S trepalnicami debeline 0,07 mm lahko ustvarite mega volumenske čopke do 5D.

Po naravi trepalnice za enostavno kreiranje čopkov ustvarjajo precej ozke čopke. Če želite, da so vaši čopki širši, jih preprosto oblikujte s pinceto, dokler niso tako široki, kot želite.

London Lash trepalnice za enostavno kreiranje čopkov debeline 0,07 mm so izjemno mehke in lahke, kar jih naredi popolne za ustvarjanje zaželenih volumenskih in mega volumenskih setov!

Zakaj izbrati naše trepalnice?

Tanjši premer trepalnic za enostavno kreiranje čopkov omogoča ustvarjanje večjih in puhastih čopkov, kar prinaša popoln Instagram videz dramatičnih ruskih volumenskih trepalnic, ki jih vaše stranke zahtevajo, brez poškodovanja naravnih trepalnic!

Večplastni trakovi naših Camellia trepalnic za enostavno kreiranje čopkov vam omogočajo, da čopke poberete neposredno s traku. To vodi do hitrejše izdelave čopkov in krajšega časa tretmaja, kar so sanje za vsako lash stilistko in vaše stranke!

Opomba:

P.S. – Želeli smo vam sporočiti, da NE SMETE uporabljati Boosterja s temi trepalnicami! Zaradi njihove oblike se ne bodo zaprle, Booster pa bo dejansko otežil njihovo razpiranje, saj bo vplival na lepilo na njihovih osnovah.

Podrobnosti o izdelku:

  • Na voljo v ukrivljenostih C, CC in D
  • 11 trakcov v vsaki škatlici
  • Pol-mat vlakna
  • Na voljo mix pakiranjai (8-13 mm)
  • Izdelane iz sintetičnih vlaken
  • Dve plasti trepalnic na enem traku, vsaka enake dolžine (npr. 9/9 mm, 12/12 mm itd.)
  • Zaradi samo dveh plasti na vsakem trakcu se uporablja manj lepila, kar pomeni tanjšo podlago in brezhiben nanos
  • Pospešujejo vaše delo

V povprečju vam bo ena škatla trepalnic z mešanimi dolžinami za enostavno kreiranje čopkov zadoščala za 4-6 strank, odvisno od dolžin trepalnic, uporabljenih za set, in števila naravnih trepalnic, ki jih ima vaša stranka.

Deli s prijatelji
Šifra: 4176673144876-1-1-2-1

Mnenja

Ta izdelek še nima nobene ocene.

Dodaj mnenje
Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni. Prijavi se
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.