Brusilnik za manikuro in pedikuro Activ Power N20

84.95 

Na zalogi

  
Dodaj na seznam želja
Osebni prevzem je možen na Goriški cesti 46b v Velenju od pon. do pet. med 8.00 in 16.00 uro.
Paket za prevzem pripravimo običajno v roku 1 ure po oddaji naročila.

Brusilni strojček za manikuro in pedikuro Activ Power N20

Strojčki Activ Power bistveno izboljšajo pripravo nohtov in obnohtne kožice med tretmaji manikire in pedikure. Naprave so zasnovane do najmanjših podrobnosti, zaradi česar je delo z njimi enostavno in efektivno.

Učinkovita priprava nohtov med manikuro

Priročen brusilnik Activ Power N20 je naprava, ki je popolna za tretmaje manikire in pedikure. Omogoča učinkovito pripravo nohtov na nadaljnje tretmaje in bistveno izboljša odstranjevanje ostankov prejšnjih del. Ustrezno ravnovesje glave, premišljene funkcionalnosti in digitalni zaslon s pregledno nadzorno ploščo naredijo rezkalnik popoln za profesionalno in domačo uporabo.

Praktična glava s sistemom Twist-Lock

Ergonomska glava omogoča učinkovito delo. Opremljen je s sistemom Twist-Lock, ki je enostaven za uporabo, kar omogoča hitro in nemoteno menjavo brusilnih nastavkov. Delo z napravo je zato enostavno in efektivno, kar bodo cenili zahtevni uporabniki. Zaradi ustreznega profiliranja je glava popolna za natančne tretmaje brez pretirane utrujenosti roke.

Natančne funkcije za udobno uporabo

Brusilni stroj je opremljen s funkcijo premora, ki omogoča začasen zastoj pri delu, ne da bi morali izklopiti celotno napravo. Intuitivna nadzorna plošča vam omogoča takojšnjo spremembo hitrosti vrtenja, aktiviranje premora in nadzor smeri vrtenja, zaradi česar je strojček udoben in učinkovit pri uporabi. Na digitalnem zaslonu lahko spremljate trenutno hitrost, smer vrtenja in status premora. Plastično držalo za glavo je rešitev, ki omogoča priročno montažo pod različnimi koti, kar zagotavlja fleksibilnost in povečuje udobje uporabe. Zahvaljujoč tem naprednim funkcionalnostim postane manikira ne le natančna, ampak tudi izjemno udobna in prilagojena individualnim potrebam uporabnika.

Popoln komplet nastavkov za lažje delo

Udobno in učinkovito delo z brusilnim strojem je v veliki meri odvisno od izbire ustreznih brusilnih nastavkov. Komplet diamantnih nastavkov različnih oblik, pritrjen na rezkalnik, omogoča učinkovito izvajanje različnih tretmajev – tako pripravo obnohtne kožice, pripravo nohtne plošče kot delo z gel ali akrilno maso. Izbrani brusilni nastavki, nosilec in priložena abrazivna blazinica bodo primerni tako za profesionalne uporabnike kot začetnike.

Enostavna konstrukcija z visoko funkcionalnostjo

Zaradi klasičnih barv, okroglih oblik in minimalistične končne obdelave se ta model popolnoma prilega stilu skoraj vsake notranjosti. Rezkalnik je opremljen z gumiranimi nogami, ki zagotavljajo stabilnost med uporabo. Ohišje naprave je izdelano iz bele plastike, ki ji daje eleganten videz – plastika pa je vzdržljiva in enostavna za čiščenje.

Tehnični podatki
  • Barva ohišja: bela
  • Hitrost vrtenja: 0 – 35.000 vrtljajev/minuto
  • Velikost brusilnih nastavkov = 2.32mm
  • Glava z mehanizmom Twist-Lock (zamenjava brusilniega nastavka v eni potezi)
  • Napajanje: žično
  • Moč: 35W
  • Vhodna napetost: 220-240V

Garancija: 12 mesecev

V kompletu prejmete: brusilnik (podnožje), glavo, napajalni kabel, nožni pogon, komplet diamantnih brusilnih nastavkov (slika), plastični ročaj za odlaganje glave ter navodila.

Opozorila

Brusilni stroj je treba uporabljati v skladu z navodili proizvajalca. Hranite ga izven dosega otrok in ga ne uporabljajte v zelo vlažnih prostorih. Naprava je neuporabna, če je napajalni kabel ali oprema poškodovana. Za najvišjo stopnjo varnosti ga v času neuporabe izključite iz električnega napajanja.

Deli s prijatelji
Šifra: 147798

Mnenja

Ta izdelek še nima nobene ocene.

Dodaj mnenje
Za oddajo mnenja morate biti prijavljeni. Prijavi se
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 75 €
Naročila do 15.ure odpremimo isti dan
Prijavi se na e-novice in prejmi 10% popust
Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.